Histafood Bio Gabonakenyér sütőlisztkeverék
Cikkszám: | 4262376990149 |
Gyártó: | HistaFood |
Alkalmas, alacsony hisztamin és fruktóztartalmú étrendhez. Praktikus és nagyon finom! Súly: 450 g |
Leírás
Bio gabona kenyérsütő keverék
Praktikus és nagyon finom!
Bio kenyérsütő keverék egész zabból és magvakból
- Alkalmas alacsony hisztamin étrendhez
- Alkalmas alacsony fruktóztartalmú étrendhez
- gluténmentes
- vegán
- 100% -ban természetes összetevők
Leírás:
A HistaFood gabonakenyérrel végre megoldást talál a hisztaminban gazdag ételek helyett. És nem kell nélkülöznie a kiváló ízt és a legfinomabb összetevőket: A gazdag kenyérsütő keverék a legjobb biominőségben, kiadós teljes zabmaggal és ropogós magokkal - természetesen gluténmentes!
Akár reggelire, vacsorára vagy snackként a kettő között: a HistaFood az Ön kenyérsütő keveréke, amely elkíséri Önt az alacsony hisztamin tartalmú étrendben.
Próbálja ki, és tapasztalja meg a hisztaminban gazdag kenyérkeverékek tökéletes alternatíváját.
Összetétel & Tápéréték:
Zab, teljes kiőrlésű liszt* gluténmentes 36 %, magvak* 33 % [tökmag*, őrölt lenmag*, lenmag*, aztékzsályamag* (Salvia hispanica), kendermag*], teljes kiőrlésű zab* gluténmentes 28 %, őrölt útifűmaghéj*, tengeri só
Elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra (alsó/felső hő). Helyezze a sütőkeveréket egy tálba, és öntsön rá 450 ml vizet. Keverje össze az egészet, hagyja 5 percig ázni, majd ismét keverje erőteljesen. Vizes kézzel ovális cipőt formázunk, és sütő papírral bélelt tepsire vagy formába tesszük. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 70 percig sütjük. Vágás előtt hagyjuk alaposan kihűlni.
*Tanúsított ökológiai gazdálkodásból.
Átlagos tápértékek 100 g száraz termékre vonatkoztatva
100 g-ra vonatkoztatva |
|
Tápérték |
1721 kJ / 412 kcal |
Zsír |
17,4 gr |
ebből összesen. Zsírsavak |
2,5 gr |
Szénhidrátok |
39.8 gr |
ebből cukrok |
0,9 gr |
szálastakarmány |
13,4 gr |
Fehérje |
17,3 gr |
Só |
1,95 gr |
Nyomokban szóját, dióféléket, mustárt, szezámmagot és csillagfürtöt tartalmazhat.
Vélemények






