Histafood Bio Sárgabarack lekvár
Cikkszám: | 4262376990507 |
Gyártó: | HistaFood |
Gyümölcsös, finom és tökéletes egy édes reggelihez! Súly: 200 g |
Leírás
Bio gyümölcskrém sárgabarack
Gyümölcsös, finom és tökéletes egy édes reggelihez!
Az új HistaFood Bio sárgabarack gyümölcskrémünk minden általános ételintoleranciára alkalmas: alacsony hisztamin és alacsony fruktóztartalmú étrendhez, gluténmentes, laktózmentes, vegán és adalékanyagok nélkül.
És nem kell nélkülöznie a kiváló ízt és a legfinomabb összetevőket: A friss sárgabarackkrém a legjobb bio minőségben, 51% gyümölcstartalommal érkezik. Az édességhez rizsszirupot és glükózt használunk, savanyítóbb feketeribizli levet és konzisztencia céljából néhány alma pektint.
Egyszerűen használja finom kenetként, gofri, müzli és reggeli tálak önteteként, desszertszószként, tésztatöltelékként vagy fagylalt összetevőjeként. Itt nincs határa a kreativitásodnak.
A HistaFood Bio Fruit Spread sárgabarackunk természetesen mindig finom, kompromisszumok nélkül az intoleranciák ellenére.
Termék
· Szerves
· Alkalmas alacsony hisztamin étrendhez
· Alkalmas alacsony fruktóztartalmú étrendhez
· laktózmentes
· gluténmentes
· vegán
· 100% -ban természetes összetevők
Összetevők &; Tápértékek
Sárgabarackpép*51%, rizsszirup*, feketeribizlilé*, dextróz*, almapektin*
*Tanúsított ökológiai gazdálkodásból.
Átlagos tápértékek 100 g száraz termékre vonatkoztatva
100 g-ra vonatkoztatva |
|
Fűtőérték |
636 kJ/ 150 kcal |
Zsír |
0,3 g |
Szénhidrátok |
36 gr |
ebből cukrok |
27.8 gr |
Fehérje |
0,66 gr |
Só |
0,06 gr |
Fruktóz: fruktóz 1,29 g/100g, glükóz 16,8 g/100g
hisztamin: <9 mg/kg
Glutén: természetes úton nem található, nyomokban <5 mg/kg
Laktóz: Természetes úton nem található, nyomokban >0,05 g/100g
Tudj meg többet
Az élelmiszer neve
Szerves sárgabarack elterjedt
Nettó töltési mennyiség
1x / 200 g
Minimális eltarthatósági idő
s. Üveg
Raktározás
Szobahőmérsékleten lezárva
Felbontás után hűtőszekrényben vagy szobahőmérsékleten tárolandó, és gyorsan fogyasztható.
Ökológiai kontrollszervezet száma
DE-ECO 006