FRUSANO - FEHÉRCSOKOLÁDÉ
Cikkszám: | 4260137740231 |
Gyártó: | Frusano |
Gondtalan élvezet, még fruktóz-intolerancia esetén is! Diétára alkalmas alacsony fruktóz, hisztamin és FODMAP. Súly: 80 g |
Leírás
Teljes tejcsokoládé, étcsokoládé és... FEHÉR CSOKOLÁDÉ! Végre teljes a Frusano trió! Finom, szájban olvadó, laktózmentes fehér csokoládé - kizárólag dextrózzal és malátacukorral édesítve. A fehér csokoládé finom édessége tökéletesen harmonizál a gyengéd vanília ízzel. Ez az ízélmény minden csokoládérajongónak kötelező - próbálja ki Ön is!
Gondtalan élvezet, még fruktóz-intolerancia esetén is!
• low FODMAP
• gluténmentes
• laktózmentes
• hisztaminmentes ( mi a helyzet a felszabadítókkal)
• organikus
Laktózmentes bio fehér csokoládé
Összetevők: szárított bio glükózszirup, bio kakaóvaj, bio szárított tejtermék*, bio tisztított vaj, emulgeálószer: bio napraforgó lecitin, bio természetes Bourbon vanília aroma. *laktózmentes bio teljes tejbol.
(Nyomokban dióféléket és szóját tartalmazhat.)
Kakaó szárazanyag:: Minimum 27%
Diétára alkalmas alacsony fruktóz és FODMAP: Fruktóz <0,5%, Szacharóz <0,5%, Dextróz 25%, Maltose 6%.
Szorbitmentes, a törvénynek megfelelően édesítőszermentes
Táplálkozási információk |
a 100g |
adagonként* (2 darab=7,1g) |
Energiaérték |
2377kJ/568kcal |
169kJ/40kcal |
Zsírok |
37g |
2,6g |
ebből telített zsírsavak |
23g |
1,6g |
Szénhidrátok |
55g |
3,9g |
amelyek közül cukrok |
40g |
2,8g |
Élelmi rost |
0g |
0g |
Fehérjék |
4,8g |
0,3g |
Só |
0,21g |
0,015g |
Mit kell tudni a felszabadítókról?
A kifejezés hisztamin intolerancia nagyon különböző dolgok leírására használják: egyrészt egyes emberek nehezen bontják le az élelmiszerekben található hisztamint. Másrészt egyes emberek a hisztamintól eltérő anyagokra is allergiás reakciót mutathatnak. Ezeket az anyagokat - bár nem világos, hogy pontosan milyen anyagokról van szó - gyakran csoportosítják, és "hisztamin-felszabadítóknak" (például kakaó, citromsav, szójalecitin) nevezik, ami valójában egy másik szó az "ismeretlen allergénre".
Ha tehát például nem bírja a csokoládét, annak oka lehet akár a hisztaminban gazdag kakaó, akár a kakaóban lévő más anyagra való allergia.
Ha csak az élelmiszerekben található hisztaminnal szemben van intoleranciája, azaz a hisztamin lebontásával kapcsolatos problémája, akkor a kakaót tartalmazó termékeink kiválóan megfelelnek. Az általunk használt kakaó gyakorlatilag nem tartalmaz hisztamint, amit rendszeresen tesztelünk laboratóriumban.
Vélemények







