Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FRUSANO - FEHÉRCSOKOLÁDÉ

Ár:
1.590 Ft
Cikkszám: 4260137740231
Gyártó: Frusano

 

Gondtalan élvezet, még fruktóz-intolerancia esetén is!

Diétára alkalmas alacsony fruktóz, hisztamin és FODMAP.

Súly: 80 g

Menny.:db

Leírás

Teljes tejcsokoládé, étcsokoládé és... FEHÉR CSOKOLÁDÉ! Végre teljes a Frusano trió! Finom, szájban olvadó, laktózmentes fehér csokoládé - kizárólag dextrózzal és malátacukorral édesítve. A fehér csokoládé finom édessége tökéletesen harmonizál a gyengéd vanília ízzel. Ez az ízélmény minden csokoládérajongónak kötelező - próbálja ki Ön is!
Gondtalan élvezet, még fruktóz-intolerancia esetén is!

•    low FODMAP
•    gluténmentes
•    laktózmentes
•   hisztaminmentes ( mi a helyzet a felszabadítókkal)
•    organikus

Laktózmentes bio fehér csokoládé
Összetevők: szárított bio glükózszirup, bio kakaóvaj, bio szárított tejtermék*, bio tisztított vaj, emulgeálószer: bio napraforgó lecitin, bio természetes Bourbon vanília aroma. *laktózmentes bio teljes tejbol.
(Nyomokban dióféléket és szóját tartalmazhat.)
Kakaó szárazanyag:: Minimum 27%

Diétára alkalmas alacsony fruktóz és FODMAP: Fruktóz <0,5%, Szacharóz <0,5%, Dextróz 25%, Maltose 6%.
Szorbitmentes, a törvénynek megfelelően édesítőszermentes

Táplálkozási információk

a 100g

adagonként* (2 darab=7,1g)

Energiaérték

2377kJ/568kcal

169kJ/40kcal

Zsírok

37g

2,6g

    ebből telített zsírsavak

23g

1,6g

Szénhidrátok

55g

3,9g

    amelyek közül cukrok

40g

2,8g

Élelmi rost

0g

0g

Fehérjék

4,8g

0,3g

0,21g

0,015g

Mit kell tudni a felszabadítókról?

A kifejezés hisztamin intolerancia nagyon különböző dolgok leírására használják: egyrészt egyes emberek nehezen bontják le az élelmiszerekben található hisztamint. Másrészt egyes emberek a hisztamintól eltérő anyagokra is allergiás reakciót mutathatnak. Ezeket az anyagokat - bár nem világos, hogy pontosan milyen anyagokról van szó - gyakran csoportosítják, és "hisztamin-felszabadítóknak" (például kakaó, citromsav, szójalecitin) nevezik, ami valójában egy másik szó az "ismeretlen allergénre".

Ha tehát például nem bírja a csokoládét, annak oka lehet akár a hisztaminban gazdag kakaó, akár a kakaóban lévő más anyagra való allergia.

Ha csak az élelmiszerekben található hisztaminnal szemben van intoleranciája, azaz a hisztamin lebontásával kapcsolatos problémája, akkor a kakaót tartalmazó termékeink kiválóan megfelelnek. Az általunk használt kakaó gyakorlatilag nem tartalmaz hisztamint, amit rendszeresen tesztelünk laboratóriumban.

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2025. 03. 03.
nem olyan mint a fehér csoki amit megszoktam de azért jó.
| 5 / 5 csillag!
2024. 11. 16.