FRUSANO - KAKAÓ ITALPOR
Cikkszám: | 4260137744192 |
Gyártó: | Frusano |
Organikus Janosch Panama Joy - A kakaó csak dextrózzal és finomított cukor nélkül. Egy csokoládés, finom ízvilágú kaland minden kakaóbarátnak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Súly: 180 g |
Leírás
Janosch Panama Joy - Csokoládé ital
Organikus Janosch Panama Joy - A kakaó csak dextrózzal és finomított cukor nélkül. Egy csokoládés, finom ízvilágú kaland minden kakaóbarátnak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Új, továbbfejlesztett receptúránknak köszönhetően keverékünk még jobban oldódik! Forró vagy hideg tej, laktózmentes rizsitalok, zab- vagy szójaitalok, Panama Joy-unk mindegyiket igazán finom csokoládékülönlegességgé varázsolja. A Panama Joy egy visszazárható, könnyen tárolható dobozban érkezik, amely segít megőrizni az ízét.
· hisztaminmentes (mi a helyzet a liberátorokkal?)
· vegan
Bio kakaótartalmú italpor
Összetevők: Bio szárított glükózszirup, 20% bio zsírszegény kakaó, emulgeálószer: bio szójalecitin , bio természetes vanília aroma, só.
(Nyomokban tejet és tojást tartalmazhat. > Mit jelent ez? )
Diétára alkalmas alacsony fruktóz és FODMAP: Fruktóz <0,5%, Szacharóz <0,5%, Dextróz 70%, Maltose 1%.
Táplálkozási információk |
a 100g |
Energiaérték |
1629kJ/389kcal |
Zsírok |
3,8g |
ebből telített zsírsavak |
1,8g |
Szénhidrátok |
79g |
amelyek közül cukrok |
74g |
Élelmi rost |
6,6g |
Fehérjék |
5,7g |
Só |
0,07g |
Szorbitmentes, a törvénynek megfelelően édesítőszermentes.
Elkészítés: Az édesítő szereket az alábbiakban ismertetjük: Tegyen 2 evőkanál bio kakaóitalport 200 ml tejbe és keverje vagy rázza fel - laktózmentes tejben, szója- vagy gabonaitalban is finom.
eco-monitoring: DE-ÖKO-006 EU-/nem EU-mezőgazdaság
Súly: 180 g
Mit kell tudni a felszabadítókról?
A kifejezés hisztamin intolerancia nagyon különböző dolgok leírására használják: egyrészt egyes emberek nehezen bontják le az élelmiszerekben található hisztamint. Másrészt egyes emberek a hisztamintól eltérő anyagokra is allergiás reakciót mutathatnak. Ezeket az anyagokat - bár nem világos, hogy pontosan milyen anyagokról van szó - gyakran csoportosítják, és "hisztamin-felszabadítóknak" (például kakaó, citromsav, szójalecitin) nevezik, ami valójában egy másik szó az "ismeretlen allergénre".
Ha tehát például nem bírja a csokoládét, annak oka lehet akár a hisztaminban gazdag kakaó, akár a kakaóban lévő más anyagra való allergia.
Ha csak az élelmiszerekben található hisztaminnal szemben van intoleranciája, azaz a hisztamin lebontásával kapcsolatos problémája, akkor a kakaót tartalmazó termékeink kiválóan megfelelnek. Az általunk használt kakaó gyakorlatilag nem tartalmaz hisztamint, amit rendszeresen tesztelünk laboratóriumban.
Vélemények






