Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HISTAMINIKUS - PIZZA TÉSZTA LISZTKEVERÉK

Ár:
2.880 Ft
Cikkszám: 0054047439002
Gyártó: Histaminikus

 

  • Pizza tészta sütőkeverék, tartalom: 320 g
  • gluténmentes rizzsel és köles teljes kiőrlésű liszttel az enyhe pizza ízért
  • sütőporral vagy élesztővel sütjük
Menny.:db

Leírás

ÖSSZETEVŐK:

  • Könnyű rizsliszt*
  • Burgonyaliszt*
  • Teljes kiőrlésű kölesliszt*
  • Útifűmaghéj föld*
  • Kősó nem jódozott

*tanúsított ökológiai gazdálkodásból (DE-ÖKO-022)

 

ELKÉSZÍTÉSI TUDNIVALÓK

 

HOZZÁVALÓK

 1 tepsihez

AZ ÉLESZTŐS PIZZA ELKÉSZÍTÉSI UTASÍTÁSAI:

Szükség lesz:

  • 300 ml vizet
  • 1/2 kocka friss élesztőt
  • 0,5 tk cukrot vagy 1 tk rizsszirupot
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 320 g PIZZA TÉSZTA KEVERÉK

1.A sütőt előmelegítjük 200 C-ra felső/alsó hőfokon.

2. Oldja fel az élesztőt cukorral 300 ml langyos vízben. Adjuk hozzá az olajat és a sütőkeveréket. Az egészet robotgéppel vagy botmixerrel gyorsan összegyúrjuk.

3. A tésztát meleg helyen, konyharuhával letakarva kelesztjük kb. 30 percig.

4. A sütőpapírt szórjuk meg kevés gluténmentes liszttel (pl. rizsliszt). A tetejére tesszük a tésztát és egy kis gluténmentes lisztet, oszd el rajta.

5. Nyújtsa ki a tésztát a kívánt vastagságúra. Ha kicsit ragad a tészta, szórjunk még rá lisztet és nyújtsuk tovább.

6. Tetszés szerint rákenjük a pizzaszószt és a feltétet, és a sütőben körülbelül 25-30 percig sütjük (sütőtípustól függően) a középső polc szintjén.

Jó étvágyat kívánunk.

 

SÜTŐPOROS PIZZA ELKÉSZÍTÉSI ÚTMUTATÓ:

Szükség lesz:

  • 300 ml vizet
  • 10 g sütőport
  • 3 evőkanál olajat
  • 320 g PIZZA TÉSZTA KEVERÉK

1. Melegítsük elő a sütőt 200'C felső/alsó hőfokra.

2. A sütőkeveréket keverjük össze a sütőporral. Adjunk hozzá, az olajat és a 300 ml hideg vizet.

3. Mindent robotgéppel vagy botmixerrel összegyúrunk.

4. A sütőpapírt szórjuk meg kevés gluténmentes liszttel (pl. rizsliszt). A tetejére tesszük a tésztát és egy kis gluténmentes lisztet, oszd el rajta.

5. Nyújtsa ki a tésztát a kívánt vastagságúra. Ha kicsit ragad a tészta, szórjunk még rá lisztet és nyújtsuk tovább.

6. Tetszés szerint rákenjük a pizzaszószt és a feltétet, és a sütőben körülbelül 25-30 percig sütjük (sütőtípustól függően) a középső polc szintjén.

Jó étvágyat kívánunk.

MINŐSÉG:

A Histaminikus megfelel az alacsony hisztamin tartalmú termékekre vonatkozó legszigorúbb és legmagasabb követelményeknek. A hisztamin termékek:

  1. Tiszta természetes termékek kémiai adalékanyagok nélkül
  2. Alacsony hisztamin laboratóriumi tesztelés
  3. Gluténmentes laboratóriumban tesztelve
  4. Mentes Olyan élelmiszerek, amelyek hisztamint szabadítanak fel (hisztamin felszabadítók) vagy blokkolják a hisztamin-lebontó DAO enzimet (DAO blokkolók) a SIGHI lista szerint
  5. Nyomokban mentes, például diófélék, csillagfürt, szója, mustár, szulfitok, szezám
  6. Tanúsított ökológiai minőség
  7. Németországban készült

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!