Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FRUSANO - TEJCSOKOLÁDÉ

Ár:
1.590 Ft
Cikkszám: 4260137741368
Gyártó: Frusano

 

Élj gondtalanul fruktóz intoleranciával

Diétára alkalmas alacsony fruktóz, hisztamin és FODMAP.

Súly: 80 g

Menny.:db

Leírás

Tejcsokoládénk könnyű édességét a dextróz és a malátacukor adja. A kiváló minőségű kakaó és a laktózmentes tej kombinációja, ez a sima, bio teljes tejcsokoládé elolvad a nyelven. Tartsa szemmel a sajátját - nem csak a fruktóz- vagy laktózérzékenyek körében népszerű.
Élvezze a gondtalan élvezeteket fruktóz intolerancia esetén is!

•    low FODMAP
•    gluténmentes
•    laktózmentes
•   hisztaminmentes (mi a helyzet a felszabadítókkal)
•    organikus
 
Bio laktózmentes teljes tejcsokoládé
Összetevők: Bio szárított glükózszirup, bio kakaóvaj, bio szárított tejtermék*, bio kakaómassza, bio tisztított vaj, emulgeálószer: bio napraforgó lecitin, bio természetes vanília aroma. *a bio laktózmentes teljes tejbol
(Nyomokban dióféléket és szóját tartalmazhat.).
Kakaó szárazanyag: minimum 37%

Diétára alkalmas alacsony fruktóz és FODMAP: Fruktóz <0,5%, Szacharóz <1,0%, Dextróz 21%, Maltose 6%.
Szorbitmentes, a törvénynek megfelelően édesítőszermentes.
 

Táplálkozási információk

a 100g

adagonként* (2 darab=8,3g)

Energiaérték

2400kJ/573kcal

199kJ/48kcal

Zsírok

39g

3g

    ebből telített zsírsavak

25g

2g

Szénhidrátok

48g

4g

    amelyek közül cukrok

35g

3g

Élelmi rost

2,9g

0,2g

Fehérjék

6,7g

0,6g

0,20g

0,02g

Mit kell tudni a hisztamin felszabadítókról?

A kifejezés hisztamin intolerancia nagyon különböző dolgok leírására használják: egyrészt egyes emberek nehezen bontják le az élelmiszerekben található hisztamint. Másrészt egyes emberek a hisztamintól eltéro anyagokra is allergiás reakciót mutathatnak. Ezeket az anyagokat - bár nem világos, hogy pontosan milyen anyagokról van szó - gyakran csoportosítják, és "hisztamin-felszabadítóknak" (például kakaó, citromsav, szójalecitin) nevezik, ami valójában egy másik szó az "ismeretlen allergénre".

Ha tehát például nem bírja a csokoládét, annak oka lehet akár a hisztaminban gazdag kakaó, akár a kakaóban lévő más anyagra való allergia.

Ha csak az élelmiszerekben található hisztaminnal szemben van intoleranciája, azaz a hisztamin lebontásával kapcsolatos problémája, akkor a kakaót tartalmazó termékeink kiválóan megfelelnek. Az általunk használt kakaó gyakorlatilag nem tartalmaz hisztamint, amit rendszeresen tesztelünk laboratóriumban.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2024. 11. 16.