GUSTAVSHOF - VERJUS BIO SZŐLŐLÉ
Cikkszám: | 4260065961074 |
Gyártó: | Histaminikus |
Verjusnak nagy hagyománya van, mivel már a középkorban is létezett. Ma a tudatos és egészséges konyhában használják az ecet és a citromlé nemes alternatívájaként. A verjus hisztamintartalma alacsonyabb, mint a normál eceté, és finomabb aromájú, mint a citromé. Így finomíthatja vele a salátaönteteket, desszerteket és még sok minden mást. Tartalom: 250 ml |
Leírás
GUSTAVSHOF - VERJUS BIO SZŐLŐLÉ
Hozzávalók: Zöld Demeter szőlőlé
Aroma: savanyú, alacsony hisztamin alternatívája az ecetnek
Felhasználható: Saláták, levesek, hús, zöldségek
Tartalom: 250 ml - tökéletes ünnepekre
Összetevők:
Zöld szőlőlé* (Demeter minőség)
* ökológiai gazdálkodásból származik. Gondoskodunk arról, hogy csak a legjobb organikus fűszereket használjuk annak érdekében, hogy megfeleljünk a valódi természetes termékek minőségi előírásainak. A gyártó ökológiai tanúsítása: DE-ÖKO-0039,
Gyártó: Weingut Gustavshof GbR, Hauptstrasse 53, 55234 Gau-Heppenheim
Gyümölcsös, természetes, sokoldalú
Verjusnak nagy hagyománya van, mivel már a középkorban is létezett. Ma a tudatos és egészséges konyhában használják az ecet és a citromlé nemes alternatívájaként.
A verjus hisztamintartalma alacsonyabb, mint a normál eceté, és finomabb aromájú, mint a citromé. Így finomíthatja vele a salátaönteteket, desszerteket és még sok minden mást.
A Gustavshof Verjus szelektíven szüretelt biodinamikus zöld szőlő levéből készül. Fontos, hogy a bogyó minél több összetevője bekerüljön a gyümölcslébe, és hogy a cukorérték a lehető legalacsonyabb legyen. A felhasznált szőlő gombarezisztens szőlőből származik, amely nem igényel növényvédelmet. A Rheinhessen régió legmagasabb hegyén nőnek, ahol hűvös mérsékelt éghajlatot élveznek, amely elősegíti a verjus finom gyümölcsárnyalatainak kifejezését.
Átlagos energia- és tápanyagtartalom 100 g-ra vonatkoztatva
Tápérték: 47 kJ / 11 kcal
- Zsír: 0,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0 g
- Szénhidrátok: 3 g
- amelyből cukrok: 2,8 g
- Fehérje: 0,1 g
- só: 0,1 g
Mi teszi különlegessé a terméket
- alacsony hisztamin alternatívája az ecetnek
- A laboratóriumi jelentés szerint a verjus hisztamintartalma kevesebb, mint 0,25 ml / liter
- hisztamin felszabadítók és DAO-gátlók nélkül
- A Verjus szőlőből készül, adalékanyagok nélkül
- alkalmas vegetáriánus és vegán étrendre
- A Verjus az egyik lúgos képződő élelmiszer
- szulfit-mentes
- Nem tartalmaz allergéneket
- Cukortartalom: kevesebb, mint 2 g / liter
MINŐSÉG
A hisztamin megfelel az alacsony hisztamin tartalmú termékekre vonatkozó legszigorúbb és legmagasabb követelményeknek. A hisztamin termékek:
· Tiszta természetes termékek kémiai adalékanyagok nélkül
· Alacsony hisztamin laboratóriumi tesztelés
· Gluténmentes, laboratóriumban tesztelt
· Mentes Olyan élelmiszerek, amelyek hisztamint szabadítanak fel (hisztamin felszabadítók) vagy blokkolják a hisztamin-lebontó DAO enzimet (DAO blokkolók) a SIGHI lista szerint
· Nyomokban mentes, például dióféléktől, csillagfürttől, szójától, mustártól, szulfitoktól, szezámmagtól mentes
· Tanúsított ökológiai minőség
· Németországban készült