HISTAMINIKUS - ZÖLDSÉGLEVES FŰSZERPOR
Cikkszám: | 0729389557737 |
Gyártó: | Histaminikus |
|
Leírás
Összetevők:
- 50% zöldség (zeller*, sárgarépa*, paszternák*, pirospaprikapehely*)
- 30% kősó
- 20% gyógynövény (petrezselyem*, lovage*, kurkuma*, őrölt babérlevél*, citromfű*, kakukkfű*)
A citromfűnek semmi köze a citromhoz! A citromfű hisztamincsökkentő tulajdonságairól ismert.
Elkészítés:
Leves: Adjunk hozzá egy enyhén púpozott teáskanálnyi fűszerkeveréket, 250 ml forrásban lévő vízhez, és keverjük össze. Mivel az alacsony hisztamintartalmú zöldségleves természetes termék, gyakran kell keverni a levest, hogy újra eloszlassa a fűszernövényeket és a zöldségeket. Hagyja pár percig ázni a húslevest, hogy kifejlessze teljes ízét.
Fűszerezés (egyéb ételek): Egyszerűen csak a főzés közben adja hozzá a zöldségleves fűszerport. Hagyja az alacsony hisztamintartalmú zöldséglevest enyhén párolni, hogy az ízek összeérjenek.
*tanúsított ökológiai gazdálkodásból (DE-ÖKO-022)
Minőség:
A Hisztaminikus megfelel az alacsony hisztamin tartalmú termékekre vonatkozó legszigorúbb és legmagasabb követelményeknek. A hisztamin termékek:
- Tiszta természetes termékek kémiai adalékanyagok nélkül
- Alacsony hisztamin laboratóriumi tesztelés
- Gluténmentes laboratóriumban tesztelve
- Mentes Olyan élelmiszerek, amelyek hisztamint szabadítanak fel (hisztamin felszabadítók) vagy blokkolják a hisztamin-lebontó DAO enzimet (DAO blokkolók) a SIGHI lista szerint
- Nyomokban mentes, például diófélék, csillagfürt, szója, mustár, szulfitok, szezám
- Tanúsított ökológiai minőség
- Németországban készült