WERZ BIO - 4 FÉLE KAKAÓS GABONAKEKSZ -TELJES KIŐRLÉSŰ
Cikkszám: | 4000430002601 |
Gyártó: | Werz |
4 szemes kakaós süteményeink elolvadnak a szájában. A keksz csodálatos, mint egy kis ropogás egy adag fagylalttal vagy egy csésze teával. A legjobb Bio rizsszirup hozzáadásával csábítóan édes ízű. Mivel ezek száraz kekszek, gond nélkül magukkal is vihetők. Súly: 150 g |
Leírás
4 SZEMES KAKAÓS KEKSZ, TELJES KIŐRLÉSŰ GABONA
· négyféle teljes kiőrlésű liszt alapján
· kellemes édesség a rizsszirup miatt
· A csokoládé szerelmeseinek
Mentes: Fruktóz, tojás, diófélék, mandula és diófélék, laktóz, glutén, élesztő, szója, szezám
A TERMÉKRŐL
4 grain kakaós süteményeink elolvadnak a szájában. A keksz csodálatos, mint egy kis ropogás egy adag fagylalttal vagy egy csésze teával. A legjobb bio rizsszirup hozzáadásával csábítóan édes ízű. Mivel ezek száraz kekszek, gond nélkül magukkal is vihetők.
A chocoholics számára kötelező
Ezt a csokoládé tésztát négyféle teljes kiőrlésű liszt - rizs, kukorica, köles és hajdina - alapján sütik, és ennek megfelelően különféle rostokat tartalmaz. 4 szemes kakaós kekszünk csokoládé stílusban minden alkalomra alkalmas, és pillanatok alatt kielégíti a csokoládé iránti vágyat.
· homokos konzisztencia
· nagy és kis édesszájúak számára
· Szív alakú kekszek
Ezt a teljes kiőrlésű tésztát sok szeretettel és az ellenőrzött ökológiai gazdálkodás legjobb összetevőivel sütik.
Súly |
0,15 kg |
Minőség |
100% teljes kiőrlésű, gluténmentes, laktózmentes |
Ingatlan |
Keksz |
Hozzávalók
Energia: 1922 kJ / 458 kcal
Zsír: 18,7 g
Telített zsírsavak: 8,8 g
Szénhidrátok: 65,4 g
Cukrok: 16,6 g
Fehérje: 4,8 g
Szál: 4,3 g
só: 0,1 g
Kenyér egységek: 5.5 BE
Összetevők: 4 szemes teljes kiőrlésű liszt* (54%) (rizs*, kukorica*, köles*, hajdina*), rizsszirup* (rizs*, erjesztett, víz), pálmaolaj*, kakaó*(3%), sűrítőanyag: guargumi*, borkőkrém sütőpor* (kukoricakeményítő*, savanyítószer: kálium-tartarát, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát), víz; *tanúsított ökológiai gazdálkodásból.
Mentes: Fruktóz, tojás, diófélék, mandula és diófélék, laktóz, glutén, élesztő, szója, szezám