Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BAGUETTE SÜTŐKEVERÉK

Ár:
2.490 Ft
Cikkszám: 0054047438807
Gyártó: Histaminikus

  • Baguette sütőkeverék, tartalom: 430 g
  • 2 bagettrudat készít
  • gluténmentes zabliszttel az enyhe ízért
  • sütőporral vagy élesztővel sütjük
Menny.:db

Leírás

ÖSSZETÉTEL:

  • Burgonyakeményítő*
  • Teljes kiőrlésű zabliszt (gluténmentes - Bauck Hof)*
  • Rizsliszt*
  • Tápiókakeményítő*
  • Útifűmaghéj őrölt*, kősó, nem jódozott, sűrítő xantángumi

*tanúsított ökológiai gazdálkodásból (DE-ÖKO-022)

 

ELKÉSZÍTÉSI TUDNIVALÓK

HOZZÁVALÓK

 

 AZ ÉLESZTŐS BAGUETTE ELKÉSZÍTÉSI UTASÍTÁSAI:

 Szükség lesz:

  • 400 ml vizet
  • 1/2 kocka friss élesztő
  • 1 teáskanál cukrot vagy rizsszirupot
  • 3 evőkanál olajat
  • 2 evőkanál Verjus - zöldszőlő lé vagy almaecet (adalék mentes)
  • 430 g BAGUETTE SÜTŐKEVERÉK

1. Melegítsük elő a sütőt 225 C-ra felső/alsó hőfokra. Töltsön meg egy tűzálló tálat vízzel, és helyezze a sütő aljára.

2. Élesztőt, cukorral 400 ml langyos vízben feloldódik.

3. Adjuk hozzá a sütőkeveréket az élesztős vízhez, olajjal és a Verjus - zöldszőlő lét / almaecet. Körülbelül 4 percig jól összegyúrjuk. A tésztát letakarva, meleg helyen kelesztjük 20 percig.

4. Lisztezett munkalapon ismét jól átgyúrjuk a tésztát, és 2 egyenlő részre osztjuk. A tésztadarabokból hosszúkás bagetteket formázunk, szükség esetén kétszer megcsavarjuk. A bagetteket 3-4-szer keresztbe vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsire vagy bagett tepsire tesszük.

5. Süssük, az előmelegített sütőben kb.30-35 percig. Ahogy a bagettek lehűlnek, ropogóssá és puhává válnak.

Kihűlés után frissen fogyasztható.

SÜTŐPOR BAGUETTE ELKÉSZÍTÉSI ÚTMUTATÓ:

Szükség lesz:

  • 100 ml szénsavas víz
  • 380 g Quark vagy görög joghurt
  • 18-20 g sütőpor
  • 3 evőkanál olaj,
  • 2 evőkanál Verjus - zöldszőlő lé vagy almaecet (adalék mentes)
  • 430 BAGUETTE SÜTŐKEVERÉK

1.A sütőt előmelegítjük 225'C-ra felső/alsó hőfokon.

2. Keverjük össze a sütőkeveréket a sütőporral.

3. Adja hozzá a túrót, a szénsavas vizet, az olajat, és a Verjus - zöldszőlő lét / almaecet a keverékhez, és dagassza néhány percig konyhai robotgéppel vagy kézi mixerrel.

4. Lisztezett munkalapon ismét jól átgyúrjuk a tésztát, és 2 egyenlő részre osztjuk. A tésztadarabokból hosszúkás bagetteket formázunk, szükség esetén kétszer megcsavarjuk. A bagetteket 3-4-szer keresztbe vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsire vagy bagett tepsire tesszük.

5. Süssük, az előmelegített sütőben kb.30-35 percig. Ahogy a bagettek lehűlnek, ropogóssá és puhává válnak.

Kihűlés után frissen fogyasztható.

MINŐSÉG:

A Histaminikus megfelel az alacsony hisztamin tartalmú termékekre vonatkozó legszigorúbb és legmagasabb követelményeknek. A hisztamin termékek:

  1. Tiszta természetes termékek kémiai adalékanyagok nélkül
  2. Alacsony hisztamin laboratóriumi tesztelés
  3. Gluténmentes laboratóriumban tesztelve
  4. Mentes Olyan élelmiszerek, amelyek hisztamint szabadítanak fel (hisztamin felszabadítók) vagy blokkolják a hisztamin-lebontó DAO enzimet (DAO blokkolók) a SIGHI lista szerint
  5. Nyomokban mentes, például diófélék, csillagfürt, szója, mustár, szulfitok, szezám
  6. Tanúsított ökológiai minőség
  7. Németországban készült

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!