Histaminikus - HistaFix Paprika - Bolognai alap
Cikkszám: | 0729389558185-1 |
Gyártó: | Histaminikus |
|
Leírás
ÖSSZETEVŐK:
- Rizsliszt*
- Kősó nem jódozott
- Burgonyakeményítő*
- Paprika édes és édes*
- Nyers nádcukor*
- Sárgarépa*
- Paszternák*
- Paprikapehely*
- Lovage*
- Babérföld*
- Őrölt kömény*
- Rozmaring*
- Bazsalikom*
- Koriander*
- Aszkorbinsav
- Oregánó*
- Kurkuma*
*tanúsított ökológiai gazdálkodásból (DE-ÖKO-022
ELKÉSZÍTÉSI TUDNIVALÓK
HOZZÁVALÓK
Szükséged van:
3 adaghoz
- 250 g spagetti
- 120 g pirospaprika
- 1/2 fehér édes hagyma vagy egy újhagyma szár (tünet, irritáció, intolerancia
- esetén elhagyandó)
- 250 g pulyka, csirke vagy darált marhahús
- 300 ml hideg víz
- reszelt sajt (pl. fiatal Gouda vagy mozzarella)
Elkészítés:
Főzzük meg a spagettit az utasítások szerint.
A paprikát és a hagymát felkockázzuk, és kevés olajon körülbelül 3 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, és omlósra sütjük.
Keverje el a zacskó tartalmát a megadott mennyiségű vízben, és ráöntjük a darált húsra. Lassú tűzön pároljuk 7 percig. Időnként megkeverjük.
A mártást a spagettivel tálaljuk.
Tipp: Az extra olasz íz érdekében adjon hozzá 1 teáskanál - Olasz Gyógynövények Fűszerkeveréket – Hisaminikus.
MINŐSÉG:
A hisztaminikus megfelel az alacsony hisztamin tartalmú termékekre vonatkozó legszigorúbb és legmagasabb követelményeknek. A hisztamin termékek:
- Tiszta természetes termékek kémiai adalékanyagok nélkül
- Alacsony hisztamin laboratóriumi tesztelés
- Gluténmentes laboratóriumban tesztelve
- Mentes Olyan élelmiszerek, amelyek hisztamint szabadítanak fel (hisztamin felszabadítók) vagy blokkolják a hisztamin-lebontó DAO enzimet (DAO blokkolók) a SIGHI lista szerint
- Nyomokban mentes, például diófélék, csillagfürt, szója, mustár, szulfitok, szezám
- Tanúsított ökológiai minőség
- Németországban készült