FRUNIX KUKORICACUKOR
Cikkszám: | 9120083470550 |
Gyártó: | Frunix |
Főzés és sütés fruktóz nélkül FRUNIX kukoricacukorral A kukoricacukorral a főzés és a sütés szinte pontosan ugyanaz, mint a normál asztali cukorral. Súly: 500 g |
Leírás
FRUNIX KUKORICACUKOR
Főzés és sütés fruktóz nélkül FRUNIX kukoricacukorral
A kukoricacukorral a főzés és a sütés szinte pontosan ugyanaz, mint a normál asztali cukorral.
A normál receptekből származó cukormennyiségeket 1: 1 arányban lehet átvenni.
Stevia kivonattal:
Kiváló minőségű stevia kivonatot használunk a gabonacukor / kukoricacukor édesítőerejének hiányának pótlására. Az általunk használt stevia kivonat íztelen, ezért nem keserű vagy akár fémes ízű. Észre fogja venni, hogy kukoricacukorunkat normál asztali cukorként használhatja, és nincs különbség az ízben.
Ausztriában gyártott
Kézzel készült
Vegán
- fruktózmentes: Összes fruktóztartalom: <0,1 g/100 g
- gluténmentes
- Szorbit-mentes
- cukoralkoholok nélkül
- citromsav nélkül
- alacsony FODMAP
Összetevők:
fruktózmentes száraz glükózszirup kukoricakeményítőből, édesítőszer: szteviol-glikozidok
A megnövekedett édesítőerő miatt a receptekben lévő cukor mennyiségét nem kell növelni: ez nemcsak költségeket, hanem kalóriákat is megtakarít.
A FRUNIX kukoricacukor ideális gyöngycukor, királyi cukormáz, krémek, desszertek, kekszmázak stb. készítéséhez.
A kukoricacukor tartalmaz kukorica allergéneket?
A glükózszirupok búzából és/vagy kukoricából készülnek, de a gyártási folyamat során a nyersanyagokat különböző összetevőkre (keményítő, fehérje, zsír, rost) bontják.
A glükózszirupok előállításához csak a keményítőfrakciót használják.
Ennek a gyártási folyamatnak és a glükózszirupok komplex finomításának köszönhetően nem tartalmaznak a nyersanyagokból származó fehérjéket (amelyek allergiát okozó reakciókat okoznak az emberekben).
Az EU-n belül a keményítőhidrolizátumok (azaz a glükózszirupok) mentesülnek a búza/glutén allergének feltüntetése alól, mivel gluténtartalmuk < 20 mg/kg. (Az 1169/2011/EU rendelet II. mellékletének 1.b. része).
A búzából és/vagy kukoricából származó glükózszirupok nem tartalmaznak búza vagy kukorica allergéneket.
Használati tippek:
A tortát a sütőben normál sütési hőmérsékleten sütheti (az eredeti receptek szerint). A kukoricacukor nem barnul olyan gyorsan, mint a glükóz vagy a hagyományos gabonacukor.
A FRUNIX kukoricacukor különösen finomra őrölt és poros, ha túl viharosan kezeli. Tippünk: mindig óvatosan adjuk hozzá a cukrot a tésztához, amikor a konyhai robotgép / kézi keverő ki van kapcsolva.
Ne hagyja, hogy a cukor magasból folyjon a keverőtálba - a legjobb, ha lassan és kanállal hozzáadja a kukoricacukrot.
Ne tárolja az üvegezett süteményeket vagy süteményeket hűtőszekrényben. A cukor elkezd tapadni és megolvadni a jelen lévő nedvesség miatt.
A kukoricacukor önmagában nem alkalmas lekvár készítésére, mivel egy idő után kristályosodik.
Tápértékek
Energia |
1683 kJ / 396 kcal |
Zsír |
0g |
ebből telített zsírsavak |
0g |
Szénhidrátok |
99g |
ebből cukrok |
96g |
ebből többértékű alkoholok |
0g |
Fehérje |
0g |
Só |
<0,1 g |
Összes fruktóz |
<0,1 g |
Laktóz |
<0,1 g |