Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FRUNIX - Utántöltő Kukoricacukor, 500g

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 9120083470574
Gyártó: Frunix

Főzés és sütés fruktóz nélkül, FRUNIX kukoricacukorral.

Most ÚJ visszazárható zacskóban!

Súly: 500 g

Menny.:db

Leírás

FRUNIX - Utántöltő Kukoricacukor, 500g

Főzés és sütés fruktóz nélkül, FRUNIX kukoricacukorral

Most ÚJ visszazárható zacskóban

A FRUNIX kukoricacukor a hagyományos háztartási cukor fruktózmentes alternatívája!

Ez a cukoralternatíva a hagyományos háztartási cukorhoz hasonlóan viselkedik, és stevia kivonat hozzáadásával ugyanazt az édességet éri el.

Kukoricacukrunknál a főzés és a sütés majdnem olyan sikeres, mint a normál asztali cukorral.
A normál receptekből származó cukormennyiség 1:1 arányban is felvehető.

Stevia kivonattal:

Kiváló minőségű stevia kivonatot használunk a kukoricacukor/kukoricacukor édesítő erejének hiányának pótlására. Az általunk használt stevia kivonat íztelen, ezért nem keserű vagy akár fémes ízű. Észre fogja venni, hogy kukoricacukrunkat úgy használhatja, mint a normál asztali cukrot, és nincs különbség az ízben.

·        fruktózmentes: összes fruktóztartalom: <0,1g/100g

·        gluténmentes

·        Szorbitmentes

·        cukoralkoholok nélkül

·        citromsav nélkül

·        alacsony FODMAP

Összetevők:

Fruktózmentes száraz glükózszirup kukoricakeményítőből, édesítőszer: szteviol-glikozidok


 

A megnövekedett édesítő hatás miatt a receptekben szereplő cukor mennyiségét nem kell növelni: ez nemcsak költségeket, hanem kalóriát is megtakarít.

A FRUNIX kukoricacukor ideális kristálycukor, királyi cukormáz, krémek, desszertek, kekszmázak stb. készítéséhez.

A kukoricacukor tartalmaz kukorica allergéneket?

A glükózszirupok búzából és/vagy kukoricából készülnek, de a gyártási folyamat során az alapanyagokat különböző összetevőikre (keményítő, fehérje, zsír, rost) bontják.
Csak a keményítőfrakciót használják glükózszirupok előállításához. Ennek a gyártási folyamatnak és a glükózszirupok komplex finomításának
köszönhetően nem tartalmaznak nyersanyagokból származó fehérjéket (amelyek allergiát kiváltó reakciókat okoznak az emberben).

Az EU-n belül a keményítő-hidrolizátumok (azaz a glükózszirupok) mentesülnek a búza/gluténallergének feltüntetése alól, mivel gluténtartalma < 20 mg/kg. (Az 1169/2011/EU rendelet II. mellékletének 1. részének b) pontja).

A búzából és/vagy kukoricából készült glükózszirupok nem tartalmaznak búza- vagy kukoricaallergéneket.

Használati tippek:

A süteményt sütőben normál sütési hőmérsékleten sütheti (az eredeti receptek szerint). Kukoricacukorunk nem barnul olyan gyorsan, mint a dextróz vagy a normál kukoricacukor.

A FRUNIX kukoricacukor különösen finomra őrölt és poros, ha túl tompán kezeli. Tippünk: mindig óvatosan adja hozzá a cukrot a tésztához, amikor a konyhai robotgép/kézi mixer ki van kapcsolva.

Ne hagyja, hogy a cukor magasból a keverőtálba folyjon – a legjobb, ha lassan és kanállal hozzáadja a kukoricacukrot.

Ne tároljon mázas süteményeket vagy süteményeket hűtőszekrényben. A cukor a jelenlévő nedvesség miatt tapadni és olvadni kezd.

A kukoricacukor önmagában nem alkalmas lekvár készítésére, mivel egy idő után kristályosodik.

Tápérték

Méret

16 × 10 × 21,5 cm

Energia

1683 kJ / 396 kcal

Zsír

0g

ebből telített zsírsavak

0g

Szénhidrátok

99g

ebből cukrok

96 g

ebből többértékű alkoholok

0g

Fehérje

0g

<0,1 g

Összes fruktóz

<0,1 g

Laktóz

<0,1 g

Műanyagok/műanyagok g-ban

13.4

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!