GABONA KENYÉRSÜTŐ KEVERÉK
Cikkszám: | 0729389557713 |
Gyártó: | Histaminikus |
|
Leírás
ÖSSZETÉTEL:
- Teljes kiőrlésű rizsliszt*
- Kukoricadara*
- Tökmag*
- Teff liszt*
- Burgonyaliszt*
- Lenmag*
- Kősó nem jódozott, útifűmaghéj*, sűrítő xantángumi
*tanúsított ökológiai gazdálkodásból (DE-ÖKO-022)
ELKÉSZÍTÉSI TUDNIVALÓK
Pihentetési idő: 30 perc
Sütési idő: 60 perc
HOZZÁVALÓK
Szükséged van:
- 1 csomag sütőpor
- 2 evőkanál agave szirup vagy rizsszirup
- 1 evőkanál Verjus - zöldszőlő lé vagy almaecet
- 500 ml szénsavas víz
- 50 ml víz
- 574 g GABONA KENYÉRSÜTŐ KEVERÉK
A GABONA KENYÉRSÜTŐ KEVERÉKET egy tálba öntjük. Adjunk hozzá a sütőport, 2 evőkanál agave szirupot vagy rizsszirupot, 1 evőkanál Verjus - zöldszőlő lé / almaecet, 500 ml szénsavas vizet és 50 ml vizet. Jól összekeverjük.
A tésztát kivajazott (kb. 25 cm-es) tepsibe tesszük, 30 percig pihentetjük. A kenyeret hosszában megvágjuk.
Egy tál vizet, betesszük a sütőbe. Előmelegített sütőben 60 percig sütjük, 180'C felső/alsó fűtéssel.
A kenyér körülbelül 3-4 napig friss marad.
Hűtőszekrényben tárolható.
MINŐSÉG:
A Histaminikus megfelel az alacsony hisztamin tartalmú termékekre vonatkozó legszigorúbb és legmagasabb követelményeknek. A hisztamin termékek:
- Tiszta természetes termékek kémiai adalékanyagok nélkül
- Alacsony hisztamin laboratóriumi tesztelés
- Gluténmentes laboratóriumban tesztelve
- Mentes Olyan élelmiszerek, amelyek hisztamint szabadítanak fel (hisztamin felszabadítók) vagy blokkolják a hisztamin-lebontó DAO enzimet (DAO blokkolók) a SIGHI lista szerint
- Nyomokban mentes, például diófélék, csillagfürt, szója, mustár, szulfitok, szezám
- Tanúsított ökológiai minőség
- Németországban készült