FRUSANO - MINI MOGYORÓKRÉMES TEJCSOKOLÁDÉSZELETEK
Cikkszám: | 4260137743119 |
Gyártó: | Frusano |
Laktóz- és fruktózmentes csokoládénk krémes mogyoróval töltve, harapható formában! A gazdag tejcsokoládé és az oragnikus krémes mogyoró elolvad a szájában. Csempéssze ezeket a mini csokoládészeleteket az ebédjébe, dobja be a táskájába, vagy ossza meg barátaival. Élvezze az alacsony FODMAP diétát a tejcsokoládé és a mogyoró egyszerű, de verhetetlen kombinációjával. Súly: 50 g |
Leírás
Mini tejcsokoládé szelet mogyorókrémmel
Laktóz- és fruktózmentes csokoládénk krémes mogyoróval töltve, harapható formában! A gazdag tejcsokoládé és az oragnikus krémes mogyoró elolvad a szájában. Csempéssze ezeket a mini csokoládészeleteket az ebédjébe, dobja be a táskájába, vagy ossza meg barátaival. Élvezze az alacsony FODMAP diétát a tejcsokoládé és a mogyoró egyszeru, de verhetetlen kombinációjával.
Gondtalan élvezet, még fruktóz-intolerancia esetén is.
hisztaminmentes ( mi a helyzet a felszabadítókkal)
Teljes tejcsokoládé mogyorómasszával. gluténmentes, laktózmentes, bio minősítéssel
Összetevők: : Bio szárított glükózszirup, bio kakaóvaj, bio szárított tejtermék* , bio kakaómassza, 8% bio mogyorópaszta, bio tisztított vaj, emulgeálószer: bio napraforgó lecitin, bio természetes vanília aroma. * bio laktózmentes teljes tejből
(Nyomokban dióféléket és szóját tartalmazhat.
Kakaó szárazanyag: minimum 34%
Diétára alkalmas alacsony fruktóz és FODMAP: Fruktóz <0,5%, Szacharóz <1,5%, Dextróz 18%, Maltose 6%.
Táplálkozási információk |
a 100g |
adagonként* (2 darab=12,5g) |
Energiaérték |
2430kJ/580kcal |
304kJ/73kcal |
Zsírok |
41g |
5g |
ebből telített zsírsavak |
24g |
3g |
Szénhidrátok |
45g |
6g |
amelyek közül cukrok |
32g |
4g |
Élelmi rost |
2,3g |
0,3g |
Fehérjék |
7,1g |
0,9g |
Só |
0,19g |
0,02g |
* A csomag a következőket tartalmazza 4 adagok.
Szorbitmentes, a törvénynek megfelelően édesítőszermentes.
1 csomag = 4x12,5g szelet
eco-monitoring: DE-ÖKO-013 EU-/nem EU-mezőgazdaság
Mit kell tudni a felszabadítókról?
A kifejezés hisztamin intolerancia nagyon különböző dolgok leírására használják: egyrészt egyes emberek nehezen bontják le az élelmiszerekben található hisztamint. Másrészt egyes emberek a hisztamintól eltérő anyagokra is allergiás reakciót mutathatnak. Ezeket az anyagokat - bár nem világos, hogy pontosan milyen anyagokról van szó - gyakran csoportosítják, és "hisztamin-felszabadítóknak" (például kakaó, citromsav, szójalecitin) nevezik, ami valójában egy másik szó az "ismeretlen allergénre".
Ha tehát például nem bírja a csokoládét, annak oka lehet akár a hisztaminban gazdag kakaó, akár a kakaóban lévő más anyagra való allergia.
Ha csak az élelmiszerekben található hisztaminnal szemben van intoleranciája, azaz a hisztamin lebontásával kapcsolatos problémája, akkor a kakaót tartalmazó termékeink kiválóan megfelelnek. Az általunk használt kakaó gyakorlatilag nem tartalmaz hisztamint, amit rendszeresen tesztelünk laboratóriumban.
Vélemények






