HISTAMINIKUS - OMLÓS TÉSZTA SÜTŐKEVERÉK
Cikkszám: | 0729389557829 |
Gyártó: | Histaminikus |
|
Leírás
ÖSSZETEVŐK:
- Teljes kiőrlésű rizsliszt*
- Burgonyaliszt*
- Tigrismogyoróliszt*
- Aztékzsályamag*
- Fahéj*
- Xantángumi sűrítő
*tanúsított ökológiai gazdálkodásból (DE-ÖKO-022)
ELKÉSZÍTÉSI ÚTMUTATÓK
HOZZÁVALÓK
Elkészítés: 15 perc
Pihenőidő: 2 óra
Sütési idő: kb 13-18 perc
Szükséged lesz:
- 80 g nyers nádcukor vagy rizsszirup
- 150 g hideg vaj
- 2 tojássárgája
- 300 g OMLÓS TÉSZTA SÜTIKEVERÉK
Öntsük a keveréket egy tálba, és adjuk hozzá az összes fenti összetevőt. Gyorsan tésztává gyúrjuk. A tésztát formázzuk és fóliába csomagoljuk, 2 órára - hagyjuk pihenni a hűtőszekrényben. A hideg tésztát két darab fólia között kb. 0,5 cm vastagra kinyújtjuk. Nem kell, plusz lisztnyújtáshoz, különben tésztánk nem maradnak omlósak. Szúrjuk ki a sütiket.
Helyezzen egy tál vizet a sütőbe. 175'C-on alsó/felső hőfokon előmelegített sütőben kb 13-18 percig sütjük.
A sütiket rácsra borítjuk, és hagyjuk kihűlni. A sütik hűlve megkeményednek. Ezután díszítjük.
Tárolja a sütiket sütisedényben.
Átlagos energia- és tápanyagtartalom 100 g-ban
- Fűtőérték: 1513 kJ / 361 kcal
- Zsír: 5,12 g (ebből telített zsírsavak: 0,73 g)
- Szénhidrátok: 72,06 g (ebből cukrok: 3,42 g)
- Rost: 5,04 g
- Fehérje: 5.08 g
- Só: 0,12 g
MINŐSÉG:
A Histaminikus megfelel az alacsony hisztamin tartalmú termékekre vonatkozó legszigorúbb és legmagasabb követelményeknek. A hisztamin termékek:
- Tiszta természetes termékek kémiai adalékanyagok nélkül
- Alacsony hisztamin laboratóriumi tesztelés
- Gluténmentes laboratóriumban tesztelve
- Mentes Olyan élelmiszerek, amelyek hisztamint szabadítanak fel (hisztamin felszabadítók) vagy blokkolják a hisztamin-lebontó DAO enzimet (DAO blokkolók) a SIGHI lista szerint
- Nyomokban mentes, például diófélék, csillagfürt, szója, mustár, szulfitok, szezám
- Tanúsított ökológiai minőség
- Németországban készült