Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FRUSANO - MINI TEJCSOKOLÁDÉ SZELETEK

Ár:
1.350 Ft
Cikkszám: 4260137741887
Gyártó: Frusano

A dextróz és a malátacukor adja csokoládénk enyhe édességét. A népszerű csokoládé - utazás során - komoly csokoládéélvezet négy minitáblába sűrítve a legfinomabb, fruktózmentes tejcsokoládéból.

Súly: 50 g

Menny.:db

Leírás

Tejes mini csokoládék

A dextróz és a malátacukor adja csokoládénk enyhe édességét. A népszerű csokoládé útközben használatra - komoly csokoládéélvezet négy minitáblába sűrítve a legfinomabb, fruktózmentes tejcsokoládéból.

Élvezze a gondtalan élvezeteket fruktóz intolerancia esetén is.

Bio laktózmentes teljes tejcsokoládé 
Összetevők: Bio szárított glükózszirup, bio kakaóvaj, bio szárított tejtermék*, bio kakaómassza, bio tisztított vaj, emulgeálószer: bio napraforgó lecitin, bio természetes vanília aroma. *a bio laktózmentes teljes tejből laktózmentes teljes tejből.
(Nyomokban dióféléket és szóját tartalmazhat. 
> Mit jelent ez? )
Kakaó szárazanyag: legalább 37%.

Diétára alkalmas alacsony fruktóz és FODMAP: Fruktóz <0,5%, Szacharóz <1,0%, Dextróz 21%, Maltose 6%.

Táplálkozási információk

a 100g

adagonként* (12,5g)

Energiaérték

2398kJ/573kcal

300kJ/72kcal

Zsírok

39g

5g

    ebből telített zsírsavak

25g

3g

Szénhidrátok

48g

6g

    amelyek közücukrok

35g

4g

Élelmi rost

2,5g

0,3g

Fehérjék

6,7g

0,8g

0,21g

0,03g

* A csomag a következőket tartalmazza 4 adagok.

Szorbitmentes, a törvénynek megfelelően édesítőszermentes.

1 csomag = 4x 12,5g-os szelet

eco-monitoring: DE-ÖKO-013 EU-/nem EU-mezőgazdaság

Mit kell tudni a felszabadítókról?

A kifejezés hisztamin intolerancia nagyon különbözo dolgok leírására használják: egyrészt egyes emberek nehezen bontják le az élelmiszerekben található hisztamint. Másrészt egyes emberek a hisztamintól eltéro anyagokra is allergiás reakciót mutathatnak. Ezeket az anyagokat - bár nem világos, hogy pontosan milyen anyagokról van szó - gyakran csoportosítják, és "hisztamin-felszabadítóknak" (például kakaó, citromsav, szójalecitin) nevezik, ami valójában egy másik szó az "ismeretlen allergénre".

Ha tehát például nem bírja a csokoládét, annak oka lehet akár a hisztaminban gazdag kakaó, akár a kakaóban lévo más anyagra való allergia.

Ha csak az élelmiszerekben található hisztaminnal szemben van intoleranciája, azaz a hisztamin lebontásával kapcsolatos problémája, akkor a kakaót tartalmazó termékeink kiválóan megfelelnek. Az általunk használt kakaó gyakorlatilag nem tartalmaz hisztamint, amit rendszeresen tesztelünk laboratóriumban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!