FRUSANO - MINI TEJCSOKOLÁDÉ SZELETEK
Cikkszám: | 4260137741887 |
Gyártó: | Frusano |
A dextróz és a malátacukor adja csokoládénk enyhe édességét. A népszerű csokoládé - utazás során - komoly csokoládéélvezet négy minitáblába sűrítve a legfinomabb, fruktózmentes tejcsokoládéból. Súly: 50 g |
Leírás
Tejes mini csokoládék
A dextróz és a malátacukor adja csokoládénk enyhe édességét. A népszerű csokoládé útközben használatra - komoly csokoládéélvezet négy minitáblába sűrítve a legfinomabb, fruktózmentes tejcsokoládéból.
Élvezze a gondtalan élvezeteket fruktóz intolerancia esetén is.
- alacsony FODMAP
- gluténmentes
- laktózmentes
- hisztaminmentes (mi a helyzet a felszabadítókkal?)
- organikus
Bio laktózmentes teljes tejcsokoládé
Összetevők: Bio szárított glükózszirup, bio kakaóvaj, bio szárított tejtermék*, bio kakaómassza, bio tisztított vaj, emulgeálószer: bio napraforgó lecitin, bio természetes vanília aroma. *a bio laktózmentes teljes tejből laktózmentes teljes tejből.
(Nyomokban dióféléket és szóját tartalmazhat. > Mit jelent ez? )
Kakaó szárazanyag: legalább 37%.
Diétára alkalmas alacsony fruktóz és FODMAP: Fruktóz <0,5%, Szacharóz <1,0%, Dextróz 21%, Maltose 6%.
Táplálkozási információk |
a 100g |
adagonként* (12,5g) |
Energiaérték |
2398kJ/573kcal |
300kJ/72kcal |
Zsírok |
39g |
5g |
ebből telített zsírsavak |
25g |
3g |
Szénhidrátok |
48g |
6g |
amelyek közül cukrok |
35g |
4g |
Élelmi rost |
2,5g |
0,3g |
Fehérjék |
6,7g |
0,8g |
Só |
0,21g |
0,03g |
* A csomag a következőket tartalmazza 4 adagok.
Szorbitmentes, a törvénynek megfelelően édesítőszermentes.
1 csomag = 4x 12,5g-os szelet
eco-monitoring: DE-ÖKO-013 EU-/nem EU-mezőgazdaság
Mit kell tudni a felszabadítókról?
A kifejezés hisztamin intolerancia nagyon különbözo dolgok leírására használják: egyrészt egyes emberek nehezen bontják le az élelmiszerekben található hisztamint. Másrészt egyes emberek a hisztamintól eltéro anyagokra is allergiás reakciót mutathatnak. Ezeket az anyagokat - bár nem világos, hogy pontosan milyen anyagokról van szó - gyakran csoportosítják, és "hisztamin-felszabadítóknak" (például kakaó, citromsav, szójalecitin) nevezik, ami valójában egy másik szó az "ismeretlen allergénre".
Ha tehát például nem bírja a csokoládét, annak oka lehet akár a hisztaminban gazdag kakaó, akár a kakaóban lévo más anyagra való allergia.
Ha csak az élelmiszerekben található hisztaminnal szemben van intoleranciája, azaz a hisztamin lebontásával kapcsolatos problémája, akkor a kakaót tartalmazó termékeink kiválóan megfelelnek. Az általunk használt kakaó gyakorlatilag nem tartalmaz hisztamint, amit rendszeresen tesztelünk laboratóriumban.