vEGGs vegán tojáspótló omletthez, rántottához, sütéshez
Cikkszám: | 5907222657423 |
Gyártó: | vEggs |
Élvezze a rántottát, a quiche-t, a frittatát, az omlettet és más tojásos ételeket a finom, 100%-ban természetes, növényi alapú tojás-alternatívánkkal. A vEGGs omlett sütésre is kiválóan alkalmas. Súly: 180 g |
Leírás
vEGGs vegán tojáspótló omletthez, tojás rántottához, sütéshez 180 g
Termék információk
Élvezze a rántottát, a quiche-t, a frittatát, az omlettet és más tojásos ételeket a finom, 100%-ban természetes, növényi alapú tojás-alternatívánkkal. A vEGGs omlett sütésre is kiválóan alkalmas.
Összetevők
Borsóliszt, Borsófehérje-koncentrátum, Csicseriborsóliszt, Növényi rostok, Élesztőkívonat, Himalája fekete só, Természetes sűrítőszer: guargumi, xantángumi, Természetes szín: növényi karotinoidok, Természetes aroma
Tápértékre vonatkozó tájékoztatás
Tápanyagok |
|
100 g termékben: |
|
Energia: |
1438 kJ/341 kcal |
Zsír: |
2,9 g |
amelyből telített zsírsavak: |
0,5 g |
Szénhidrát: |
46 g |
amelyből cukrok: |
2,0 g |
Rost: |
19 g |
Fehérje: |
24 g |
Só: |
2,3 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítés és tárolás
Receptek
Elkészítési javaslat 1 tojás készítéséhez (12 g):
vEGGs por (22 ml), 2 1/2 evőkanál víz (37 ml/37 g) és 1/2 teáskanál olaj (2.5 ml), ezt keverjük össze simára. Használja úgy, mint egy tojást.
Készítsen tojásrántottát a kívánt számú tojással. Öntsük a keveréket egy olajozott, előmelegített, tapadásmentes serpenyőre. Süssük körülbelül 5 percig, óvatosan keverjük össze, hajtogassuk és válasszuk szét tetszés szerint. Omlett, quiche és hasonló ételek elkészítéséhez tej vagy tejszín hozzáadása nem ajánlott.
Elkészítés és felhasználás
1 csomagból 15 tojás készíthető
Tárolás
Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig: (nap/hónap/év).
vEGGs - nem csak vegánoknak és allergiásoknak
A vEGGs segítségével a világ minden táján kedvelt és tálalt tojásalapú ételeket és pékárukat készíthetsz vegán és allergiabarát változatban: rántotta, omlett, quiche, frittata, rakott krumpli, palacsinta, brownie, muffin és még sok más! a vEGG-k azonban kényelmi szempontok miatt minden konyhában nélkülözhetetlenek. Hosszú ideig eltarthatóak, és egyszerűen a szekrényben tarthatja őket, így helyet takaríthat meg a hűtőszekrényben.
100%-ban növényekből származó természetesség
A Cultured Foods nem használ mesterséges élelmiszer-adalékanyagokat. Minden termék, beleértve a vEGG-t is, 100%-ban természetes növényi alapanyagokból készül. a vEGG-k úgynevezett "tiszta címke", és a következőkből állnak: borsóliszt és fehérje, csicseriborsóliszt, növényi rostok, élesztőkivonat, himalájai fekete só, természetes sűrítő összetevők (guargumi, xantángumi), növényi karotinok és természetes vegán aroma.
"Környezet- és állatbarát tojás
A vEGGs tojásételekhez, sütéshez és főzéshez való felhasználásával pozitív hatást gyakorolsz a bolygóra, és nem ártasz az állatoknak. A vEGG előállítása kevesebb energiát és vizet használ, mint a csirketojás előállítása, és kevesebb szennyezést okoz. A vEGG-k előállítása során egyetlen állat sem szenved.
A borsóban van erő!
A vEGGs Omelett alapanyaga a borsó, amely megfelelő textúrát ad neki, és jól felszívódó fehérjével és hasznos rostokkal gazdagítja. Mi másért szeretjük a borsót? A borsónak alacsony a szén-dioxid-kibocsátása, és termesztése során kevesebb vizet használ fel, mint a szója vagy az állati fehérje. A borsó a talaj trágyázásában is fontos szerepet játszik, és a biogazdálkodásban is használják.